Bekijk onze producten De meeste keus en de laagste prijs voor al uw lijmwerk! Diverse apparaturen beschikbaar!
Neem contact met ons op Heeft u een vraag of opmerking? Binnen 2 werkdagen zullen wij uw vragen beantwoorden.

Hot melt apparatuur

Handlijmpistolen voor sticks

Hot Melts Handlijmpistolen voor sticks Diverse professionele handpistolen inzetbaar voor de dosering van de hot melt. Het smeltvermogen ligt tussen de 0,5 tot 2,5 kg per uur (afhankelijk van het type lijm). Het gamma is uitgebreid met sticks in diameter van Ø 12 mm, 15 mm en 18 mm.

Handlijmpistolen voor 43 mm patronen

Handlijmpistool 43MM Patronen Zowel handbediend als pneumatische pistolen voor het verwerken van Ø 43 mm patronen. Alle inzetbaar als professioneel gereedschap voor het verlijmen. De TEC 3200 kent een hoge output als handbediend pistool toepasbaar voor verpakkings- en assemblage toepassingen. Pneumatisch zijn er de TEC 6100 en de 7100, moeiteloos in bediening en het verwerken van de lijm. Om te kunnen sprayen (pneumatisch) zijn er de TEC 6300 en de TEC 7300.

Lijmpistolen voor granulaten, pillows en lijmpatronen

De lijmpistolen zijn een goed voorbeeld in technologie en gebruik. Het apparaat kent een pneumatische bediening en drie uitvoeringen rups, Spray

En een die geschikt is voor het eenvoudig verwerken van cartridges met hot melt polyurethaan. Het is mogelijk om in het tankje van 200 ml., granulaten, pillows en lijmpatronen en cartridges te verwerken. De temperatuur is gemakkelijk elektronisch instelbaar. Er bestaan diverse accessoires die het werken kunnen vergemakkelijken. Smeltvermogen van 1-3 kg per uur afhankelijk van het type lijm.

Smeltlijmsystemen voor granulaten, pillows en blocs

Smeltlijmsystemen Meler is een internationale groep met wereldwijde activiteit in alles wat te maken heeft met oplossingen voor het aanbrengen van hot melt lijmen. Er zijn o.a. vestigingen in Spanje (de hoofdzetel), Duitsland, Frankrijk, Italië en Mexico. Er zijn 35 distributeurs die nauw samenwerken met Meler. De ontwikkeling en productie volgen de internationale standaard. Uitgangspunten van deze Spaanse producent zijn: optimale en eenvoudige aanbreng van de lijm, compacte afmetingen eenvoudig in onderhoud door een goed ingezette productrange. Lijmpartner is distributeur van deze fabrikant.

Er ligt een complete professionele range in hot melt applicators (B4 en Micron serie), toepasbaar in vele industriële marktsegmenten en applicaties. Door onze jarenlange kennis op dit gebied zijn we de juiste partner voor de steeds veranderende eisen in deze markt. De diverse mogelijkheden hiervoor kunt u bekijken op onze website: www.lijmpartner.nl. Naast de nieuwe Meler apparatuur is er ook een range onderdelen en accessoires te verkrijgen. Zelfs compatibele onderdelen die gebruikt kunnen worden op merken als: Bühnen, Melton, Nordson en Robatech.

We stellen alles in het werk om u van een gedegen service te voorzien met onze eigen servicedienst. Zoekt u een partner voor automatiseringsprojecten, ook dan zijn we uw gesprekspartner. Onze mensen helpen u met de projectstudie, levering, montage, scholing, garantie en service tot en met de levering van het best geschikte verbruiksmateriaal en dit alles aan de best mogelijke prijs-kwaliteitsverhouding!