Bekijk onze producten De meeste keus en de laagste prijs voor al uw lijmwerk! Diverse apparaturen beschikbaar!
Neem contact met ons op Heeft u een vraag of opmerking? Binnen 2 werkdagen zullen wij uw vragen beantwoorden.

Reinigingsmiddelen

Biologisch afbreekbare industriële reiniger, speciaal ontwikkeld voor het uitwendig reinigen van lijmapparatuur en het verwijderen van labels etc.

Accopaint. Snelwerkend veilig biologisch afbreekbaar afbijtmiddel.

Accopaint is een snelwerkend afbijtmiddel, geformuleerd uit biologisch afbreekbare bestanddelen. Speciaal ontwikkeld om veilig, snel en ecologisch verantwoord inkten en 2-componenten lakken, verven en coatings te verwijderen. Gezien het veilige en ecologisch verantwoorde karakter van Accopaint is het product revolutionair en een vervanger voor vele chemische milieubelastende en gezondheidschadelijke afbijtmiddelen.

Speciale voordelen

Kan zowel voor binnen- als buiten objecten worden gebruikt.
Heeft een milde geur en is dus prettig in gebruik.
Zeer visceus en kan dus op verticale oppervlakken gebruikt worden.
Veilig in gebruik.
Biologisch afbreekbaar.
Bevat absoluut geen gechloreerde koolwaterstoffen, geen aromatische koolwaterstoffen of ander schadelijke stoffen.

De toepassing

Accopaint kan ingezet worden voor de verwijdering van o.a. uitgeharde PVB-, PVC-, en NC-inkten, uitgeharde 2-componenten lakken, synthetische en waterverdunbare alhydharssystemen, chloorrubberverven, hybridesystemen, dispersieverven, polyurethaanalkyden, vernissen en sierpleisters en bepaalde lijmsoorten

Werkwijze

Accopaint gelijkmatig opbrengen met kwast, rolborstel of spatel. De inwerktijd varieert van 10 min. tot 3 uur afhankelijk van het te verwijderen systeem, de omgevingstemperatuur en de totale laagdikte.
De opgeweekte verflaag afsteken met plamuurmes en daarna de ondergrond zorgvuldig met water afspuiten (eventueel hogedruk).Gebruikt gereedschap direct met water schoonmaken.Acco Plus. Veilige, krachtige, verdikte reiniger speciaal ontwikkeld voor de verwijdering van bituumverven en andere bituum- en teerhoudende vervuilingen. Speciaal voor de dienstensector en schoonmaakbranche.

Acco Plus is een veilige, krachtige, verdikte reiniger voor verwijdering van diverse vervuilingen zoals: teer en bitumen op verticale oppervlakken. Ook tectylvervuilingen, inkt- en verfresten en tevens een groot aantal kitten en harsen, kunnen met Acco Plus worden verwijderd.

Speciale voordelen

Een zeer krachtig reinigingsmiddel
Voor meer dan 90% biologisch afbreekbaar
Heeft een hoog vlampunt en een lage dampspanning
Mens- milieu- en gebruiksvriendelijk
Niet corrosief, of ozonaantastend en dus veiliger in gebruik dan methyleenchloride
Goed toepasbaar op verticale oppervlakken
Veilig in te zetten op zeer veel vervuilingen
Vrij van siliconen
Dé vervanger voor veel agressieve oplosmiddelen (zoals bijv. methyleenchloride en n-methylpyrrolidon)
Verdikt om goede inwerking op verticale oppervlakken mogelijk te maken.

De toepassing

Het reinigen van bituumlagen op diverse objecten (bijv. sluisdeuren)
Het reinigen van gereedschappen die vervuild zijn met inkten, verven, harsen etc.
Het reinigen van vervuilde vloeren en machines
Het verwijderen van harsen/kunststoffen als: polyamides, polyimides, polyesters, polystyreen, polyurethaan, etc. het verwijderen van tectyllagen

Werkwijze

Het wordt puur toegepast. Het kan via uitsmeren en via dompelen worden gebruikt.
Uitsmeren: met behulp van een kwast, roller of borstel aanbrengen op het te behandelen oppervlak. De inwerktijd varieert met o.a. de temperatuur (meest ideaal is om bij warmere omgevingtemperatuur (>20°C) het product toe te passen). De losgeweekte laag is met een spatel te verwijderen. Eventueel herhalen en afspoelen met water.
Dompelen: dompel het object in de Acco Plus laat • het product enige tijd inwerken, hierna het object uit laten lekken en afsteken, hierna evt. herhalen of afspoelen met water of droogwrijven.Accoclean-handzeep. Extra sterke verzorgende handzeep speciaal gericht op inktvervuilingen in (offset) drukkerijen.

Accoclean-handzeep is een unieke "heavy-duty" handzeep voor het verwijderen van zeer zware inktvervuilingen. Het unieke is dat het naast een krachtige reiniging een terugvettende werking heeft. Het bevat, naast een natuurlijk oplosmiddel, een zeep gebaseerd op kokosolie voor extra reinigingskracht. Deze zeep is zeer economisch in gebruik vanwege haar extreme reinigingskracht.

Speciale Voordelen

Zwaar vervuilde handen zijn slecht te reinigen
Conventionele handzepen met schuurmiddelen veroorzaken kloven en wondjes
Vervuilingen van (offset) inkten zijn zeer moeilijk te verwijderen
Vervuilingen veroorzaken huidziektes
Conventionele handcleaners met agressieve op losmiddelen ontvetten de huid op een agressieve manier zonder deze terug te verzorgen, waardoor droge en een beschadigde huid ontstaan.
Slechte handreinigers laten vuil en productresten achter, wat onhygiënische situaties veroorzaakt tijdens bijvoorbeeld eten en drinken
Kapotte handen beïnvloeden het werken nadelig en zijn dus een kostenpost en kunnen zelfs een bron van ziekteverzuim zijn.
Veel crèmes die achteraf worden gebruikt trekken slecht of langzaam in de huid, waardoor vlekken op drukwerk kunnen ontstaan.

De toepassing

Accoclean-handzeep kan worden toegepast voor het reinigen van de meest zwaar vervuilde handen

Werkwijze

Gebruik Accoclean-handzeep zeer economisch. Doe een kleine hoeveelheid in de hand. Wrijf de zeep goed uit over de handen en spoel af met water. Direct met water schoonmaken.Accoclean. Industriële reiniger, speciaal ontwikkeld voor het uitwendig reinigen van lijmapparatuur, op basis van een puur-natuur-oplosmiddel, biologisch afbreekbaar.

Accoclean is een uniek product van moeder natuur. Het natuurlijke karakter maakt het product mensvriendelijk en ecologisch verantwoord. Het product is volkomen aromaatvrij, biologisch afbreekbaar en emulgeert met water. Accoclean is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van lijmapparatuur, zowel hot melt als koudlijm en met lijm vervuilde omgeving.

Speciale Voordelen

aromaatvrij en heeft een frisse geur.
prettig en veilig in gebruik.
een natuurproduct dat biologisch afbreekbaar is.
bevat totaal geen gechloreerde koolwaterstoffen zoals methyleenchloride, 1,1,1,- trichloorethaan enz.
heeft een sublieme reinigende werking en is wateremulgeerbaar.
mens-, milieu- en materiaalvriendelijk en is veilig op alle metaalsoorten.

De toepassing

lijmapparatuur (uitwendige oppervlakken) en omgeving.
gereedschappen die vervuild zijn met lijmstoffen.
vloeren en muren die vervuild zijn met lijmstoffen.
kortom in principe alles wat vervuild is met lijmstoffen.
het reinigen van componenten van lijm- en randapparatuur bij revisie en reparaties

Werkwijze

Accoclean dient puur gebruikt te worden. Accoclean kan verwerkt worden via verneveling of via een dompelmethode.
Vernevelen: Vernevel de Accoclean rechtstreeks op het te reinigen object. Laat het product enige tijd inwerken, hierna afnemen met een doek, borstel of afspuiten met water onder hogedruk.
Dompelen: Dompel het object in de Accoclean. Laat het product enige tijd inwerken. Hierna het object uit laten lekken en afspoelen met water. Ook kan gebruik gemaakt worden van een spoel-dompelmachine en/of ultrasone ondersteuning.