Bekijk onze producten De meeste keus en de laagste prijs voor al uw lijmwerk! Diverse apparaturen beschikbaar!
Neem contact met ons op Heeft u een vraag of opmerking? Binnen 2 werkdagen zullen wij uw vragen beantwoorden.
Lijmproducten
 • Industriële lijmen

  Voor een onbedenkbare hoeveelheid aan dagelijkse producten die we met zijn allen gebruiken worden industriële lijmen verwerkt. De kunst is om een lijm te benutten die de optimale performance genereert voor zowel de machine als ook het eindproduct.

  Meer informatie »
 • Cyanoacrylaat

  Cyanoacrylaat is het werkzame bestanddeel van secondelijm. Het is een algemene verzamelnaam voor stoffen als methyl-2-cyanoacrylaat, ethyl-2-cyanoacrylaat en 2-octyl-cyanoacrylaat. In zijn vloeibare vorm bestaat cyanoacrylaat uit monomeren van cyanoacrylaatmoleculen.

  Meer informatie »
 • Reinigingsmiddelen

  Biologisch afbreekbare industriële reiniger, speciaal ontwikkeld voor het uitwendig reinigen van lijmapparatuur en het verwijderen van labels etc.

  Meer informatie »
 • Lijmkitten / Afdichtingsmiddelen

  SMP-lijm (Silyl Modified Polymers, ook wel MS-Polymeerlijm (Modified Silane Polyether) genoemd) is een lijm van gemodificeerde silaan (SiH4) moleculen. De lijmverbinding komt tot stand door water (vocht in de lucht) wat reageert (polymeriseren) met de silaan verbindingen.

  Meer informatie »
 • Tapes

  Industriële technische tapes bieden vele oplossingen voor veel industrietoepassingen. Met een uitgebreid scala aan producten en toepassingen kunnen we u helpen de "cost of ownership"te verlagen. Er zijn goede tape oplossingen te bieden voor specifieke behoeften.

  Meer informatie »
 • Niet apparatuur

  Nieten is een mechanische verbinding voor het sluiten en opzetten van kartonnen verpakkingen. Er geldt in zijn algemeenheid een snelle verwerkingstijd een zekere en stevige doos. Beter stapelbaar. Door nieten toe te passen is het onmogelijk goederen ongezien uit de doos te halen (diefstal).

  Meer informatie »
 • Gluedots

  Glue Dots zijn de onzichtbare oplossing voor een veelheid van verpakkingen, drukwerk en productie uitdagingen. Glue Dots zijn drukgevoelige lijm patronen op release liner die een instant binding te vormen. Snel en makkelijk te gebruiken, Glue Dots laten geen rommel, geen residu en geen geur.

  Meer informatie »
 • Hot melt apparatuur

  Diverse professionele handpistolen inzetbaar voor de dosering van de hot melt. Zowel handbediend als pneumatische pistolen voor het verwerken van Ø 43 mm patronen. Alle inzetbaar als professioneel gereedschap voor het verlijmen.

  Meer informatie »